1 papatyafalim5545 sorularına cevap 17/6/2011, 05:41
papatyafalim5545 demiş ki:2004 primera tekna aracım var lpg taktırmak istiyorum bu modele uygun en iyi lpg hangisi taktırdığım zaman kilometre de ne yakar bilgi verirseniz sevinirim.
papatyafalim5545 demiş ki:arkadaşımda da 2004 model 125000 km de primera tekna var bir kaç problemi var araçta atiker tüp takılı çekişi çok düşük ve ş.içi tüpde 300000 lira yakıyo nedendir acaba birde eksantrik zincir uzaması var demiş yetkili servis 1000 tl istemiş çok pahalı değil mi parça artı işçilik özel servisde ne kadardır konyada önerebileceğiniz nissan özel servisi var mı
Merhaba; öncelikle aramıza hoşgeldiniz, sanırım Konya'da yaşıyorsunuz ve atiker merkezi konya da onun için bana sorarsanız ben atikeri tavsiye ederim en azından bayii ye taktırmamış olursunuz.
İkinci olarak primera 1.6 larda ne yazık ki çekiş sorunu var ama aman sende denecek kadar değil onun için lütfen aracın madem lpg li boğaz kelebeğini bir kontrol ettirin carbon clean bakımı yaptırın ve güvendiğiniz bir lpg servisinde yaz ayarlarınızı yaptırın. "eksantrik zincir uzaması" ilk defa duyduğum bir sorun ve biraz garip geldi eğer triger zincirini kastediyorsa ototmatik vites primeralar hariç ben ömürlük diye biliyorum saygılar.